Ιατρικά Τμήματα | L. Medical 
 
Ενημερωθείτε για τα test κοροναϊόυ
Αγγειοχειρουργικό

Αντιμετωπίζονται όλες οι αρτηριακές και φλεβικές παθήσεις, καθώς και οι παθήσεις των λεμφαγγείων σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα και τις πιο σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους.

Αισθητικής

Το Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας, απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να λάβουν εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους. Προσφέρει όχι μόνον υπηρεσίες ομορφιάς (botox, μεσοθεραπείες, peelings κ.ά) αλλά και ολοκληρωμένα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων όπως η τριχοφυιία, το τοπικό πάχος κ.ά.

Δερματολογικό & Laser

Με εμπειρία, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα laser δεσμευόμαστε να σας παράσχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες με ανθρωπιά, κατανόηση και σεβασμό στον κάθε ασθενή μας.

Θωρακοχειρουργικό

Το Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος αντιμετωπίζει καθημερινά, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού και των άριστα εξοπλισμένων χειρουργείων, μια ευρεία γκάμα παθήσεων σε συνεργασία με όλα τα διαγνωστικά τμήματα και τις άλλες ειδικότητες του L-Medical.

Καρδιολογικό & Test Κοπώσεως

Το ιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα καρδιολογικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας τη δυνατότητα για ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Μαιευτικό - Γυναικολογικό

Πλήρης παρακολούθηση κύησης. Σύγχρονος μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος. Μαιευτικά - Γυναικολογικά υπερηχογραφήματα. Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος που περιλαμβάνει και έλεγχο-υπερηχογράφημα μαστού. Παθολογία τραχήλου, κολποσκόπηση και μοριακός έλεγχος ιών-μικροβίων.

Μικροβιολογικό

Εκτελούνται καθημερινά μικροβιολογικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές και ορμονικές εξετάσεις με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

Νεφρολογικό

Με στόχο την προληπτική, διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση του ασθενή με νεφρολογικά προβλήματα, το νεφρολογικό τμήμα έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των ασθενών όσο και των ανθρώπων της οικογένειάς τους.

Οδοντριατρικό & Παιδοδοντιατρικό

Αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών. Ειδικό τμήμα και για τα παιδιά με εξειδικευμένο παιδοδοντίατρο.

Ορθοπεδικό

Η εμπειρία μας σε εξελιγμένες, σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, προσφέρει γρήγορη αποκατάσταση, ταχύτερη επιστροφή στις φυσιολογικές δραστηριότητες, καθώς και δραματική μείωση του χρόνου αποθεραπείας.

Ουρολογικό

Οι πιο προηγμένες θεραπείες για την ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία, την υπογονιμότητα την αισθητική και λειτουργική ουρογεννητική χειρουργική, εφαρμόζοντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Οφθαλμολογικό

Με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζονται συντηρητικά και χειρουργικά, όλα τα οφθαλμολογικά περιστατικά που μπορούν να προκύψουν σε όλες τις ηλικίες.

Παθολογικό

Καλύπτει πλήρως τη διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων από όλο το φάσμα της εσωτερικής παθολογίας. Με επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, δίνουμε λύσεις τόσο σε καθημερινά προβλήματα κοινών ασθενειών όσο και σε πολύπλοκα ιατρικά περιστατικά.

Πλαστικό Χειρουργικό

Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους τομείς της αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής, καθώς και της αντιγήρανσης. Με εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών - χειρουργικών και μη - και με εξατομικευμένη κάθε φορά προσέγγιση.

Πνευμονολογικό

Στο Πνευμονολογικό Τμήμα πραγματοποιούνται όλοι οι απαραίτητοι και εξειδικευμένοι έλεγχοι της αναπνευστικής λειτουργίας και αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος. Λειτουργεί με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και εφαρμογή όλων των υπαρχόντων μεθόδων, όπως η Σπιρομέτρηση, η Οξυμετρία και η Βρογχοσκόπηση.

Υπερήχων

Το τμήμα υπερήχων το οποίο διαθέτει άριστο εξοπλισμό και στο οποίο διενεργείται το σύνολο των διαγνωστικών εξετάσεων και μεγάλη σειρά επεμβατικών πράξεων της σύγχρονης απεικονιστικής ιατρικής που αφορούν τους υπερήχους.

Χειρουργικό

Με εξειδίκευση σε όλα τα αντικείμενα της χειρουργικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πραγματοποιούμε με απόλυτη επιτυχία επεμβάσεις παγκρέατος, ήπατος και χοληφόρων, στομάχου, παχέος εντέρου και ορθού, θυρεοειδούς και ενδοκρινών αδένων, γυναικολογικές επεμβάσεις και κήλες.