Ιατρικά Τμήματα | L. Medical 
 
L. Medical - Ιδιωτικό Πολυιατρείο Λουτρακίου
Αγγειοχειρουργικό

Αντιμετωπίζονται όλες οι αρτηριακές και φλεβικές παθήσεις, καθώς και οι παθήσεις των λεμφαγγείων σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα και τις πιο σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους.

Δερματολογικό

Με εμπειρία, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα laser δεσμευόμαστε να σας παράσχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες με ανθρωπιά, κατανόηση και σεβασμό στον κάθε ασθενή μας.

Καρδιολογικό

Το ιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα καρδιολογικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας τη δυνατότητα για ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε περιστατικού.

Μαιευτικό - Γυναικολογικό

Πλήρης παρακολούθηση κύησης. Σύγχρονος μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος. Μαιευτικά - Γυναικολογικά υπερηχογραφήματα. Πλήρης γυναικολογικός έλεγχος που περιλαμβάνει και έλεγχο-υπερηχογράφημα μαστού. Παθολογία τραχήλου, κολποσκόπηση και μοριακός έλεγχος ιών-μικροβίων.

Μικροβιολογικό

Εκτελούνται καθημερινά μικροβιολογικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές και ορμονικές εξετάσεις με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

Οδοντριατρικό & Παιδοδοντιατρικό

Αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών. Ειδικό τμήμα και για τα παιδιά με εξειδικευμένο παιδοδοντίατρο.

Ορθοπεδικό

Η εμπειρία μας σε εξελιγμένες, σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, προσφέρει γρήγορη αποκατάσταση, ταχύτερη επιστροφή στις φυσιολογικές δραστηριότητες, καθώς και δραματική μείωση του χρόνου αποθεραπείας.

Ουρολογικό

Οι πιο προηγμένες θεραπείες για την ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία, την υπογονιμότητα την αισθητική και λειτουργική ουρογεννητική χειρουργική, εφαρμόζοντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Οφθαλμολογικό

Με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αντιμετωπίζονται συντηρητικά και χειρουργικά, όλα τα οφθαλμολογικά περιστατικά που μπορούν να προκύψουν σε όλες τις ηλικίες.

Παθολογικό

Καλύπτει πλήρως τη διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων από όλο το φάσμα της εσωτερικής παθολογίας. Με επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, δίνουμε λύσεις τόσο σε καθημερινά προβλήματα κοινών ασθενειών όσο και σε πολύπλοκα ιατρικά περιστατικά.

Πλαστικό Χειρουργικό

Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους τομείς της αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής, καθώς και της αντιγήρανσης. Με εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών - χειρουργικών και μη - και με εξατομικευμένη κάθε φορά προσέγγιση.

Υπερήχων

Καλύπτεται όλο το φάσμα υπερηχογραφημάτων της σύγχρονης ιατρικής. Με, ακίνδυνο, ανώδυνο και ασφαλή τρόπο, ελέγχεται η μορφολογία όλων των οργάνων του σώματος. Οι διαγνωστικές υπερηχογραφικές εξετάσεις γίνονται με υψηλή διαγνωστική ακρίβεια και απεικονίζουν με απλό τρόπο σύνθετα διαγνωστικά προβλήματα.

Χειρουργικό

Με εξειδίκευση σε όλα τα αντικείμενα της χειρουργικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πραγματοποιούμε με απόλυτη επιτυχία επεμβάσεις παγκρέατος, ήπατος και χοληφόρων, στομάχου, παχέος εντέρου και ορθού, θυρεοειδούς και ενδοκρινών αδένων, γυναικολογικές επεμβάσεις και κήλες.

Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ)

Εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα διαγνωστικής και θεραπευτικής αντιμετώπισης των Ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων και των παθήσεων κεφαλιού και τραχήλου.